Hälsocoach Växjö

Lev ett friare och mer energirikt liv genom att jobba på dig själv

Genom ett holistiskt synsätt hittar vi grundorsakerna till ditt mående, dina besvär och symptom. Hälsocoach Växjö

Hälsocoach Växjö

Hälsocoach Växjö

För att du ska uppnå en god hälsa och öka din energi är kunskap om näringsfysiologi, biokemi och evolutionslära avgörande. Som hälsocoach utgår jag från att allt hänger ihop. När du bokar din hälsocoachning hos mig hittar vi dina obalanser genom att se över dina vanor och på så sätt kunna göra de justeringar som krävs för att öka din glädje i livet.

Har du uppsökt vård för några av dessa symptom utan att de hittar något fel?

Trötthet


Värk


Sömnproblem


Utmattning


Nedstämdhet


Hormonell obalans


Mag-tarmproblematik


Svullen kropp


Hälsocoachning kan hjälpa dig bli kvitt besvären

Genom personlig vägledning når vi dina hälsorelaterade mål

Jag är din coach på vägen. Tillsammans formulerar vi en individuell hälsoplan som får dig i rätt riktning i livet. Genom råd och stöttning lyckas du med dina livsstils- eller beteendeförändringar. 

Som hälsocoach kan jag hjälpa dig att

Skapa hållbara förändringar


Bli fri från negativa tankar


Uppnå mål och drömmar


Ta fram dina styrkor


Stärka din självkänsla


Skapa balans i din livsstil


Hantera stress, oro och ångest


Hitta din riktning i livet


Utifrån din berättelse hittar vi tillsammans lösningar som vi lägger till i din hälsoplan. Vi går igenom faktorer som kost, stress, sömn, rörelse, omgivning och tankar för att se var det finns obalanser. Beroende på hur du mår, hur länge du haft dina besvär eller symptom krävs olika förändringar och det kan ta tid att skapa hållbara och långsiktiga rutiner för att uppnå målen. Jag är med dig på din förändringsresa och stöttar dig på vägen till dina nya hälsosamma livsstilsvanor och beteendeförändringar.

Den tid du investerar i dig själv för att hitta bra vanor, kommer du sedan ha med dig resten av livet.

Så vad väntar du på?

Hälsocoaching

Investering
 • 1 session

  690:-
  á 60 minuter
 • Paket 1

  1950:-
  3 sessioner
 • Paket 2

  3150:-
  5 sessioner

Nyfiken men inte helt säker?

Massagetjänster

Massage

Behandlande och avslappnande helkroppsmassage utifrån dina behov. Massagen frisätter våra lugn- och ro hormoner, bl a oxytocin som kan lindra värk och sänka blodtryck. Löser också upp muskelspänningar och ökar blodcirkulation. Vid behov används även koppning för att komma djupare ner i bindväven. 

INVESTERING
 • 45 min

  495:-
 • 60 min

  595:-

Ansikts- och huvudmassage

Skön och avkopplande massage med lugnande eteriska oljor vilket upplevs mycket välgörande vid stress och oro. Massagen omfattar också nacke, axlar och skuldror. Den stillar sinnet och ökar blodflödet i kroppen. 

INVESTERING
 • 30 min

  430:-
 • 45 min

  495:-

Lymfmassage

En helkroppsmassage som ser till att vätska och slagg förs bort och hjälper kroppen hålla ett jämnare näringsflöde. Lymfmassagen kan hjälpa dig lösa upp blockeringar som  uppstått i lymfsystemet pga miljögifter, intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. 

INVESTERING
 • 60 min

  700:-
 • 90 min

  950:-

Företag & grupper

YOGA

Vill du boka in ett event eller en workshop för yoga och/eller massage? Kontakta mig så utformar vi tillsammans ett upplägg som passar just er. 

Hej, det är jag som är Kristin.

Jag är utbildad beteendevetare, certifierad hälsocoach, diplomerad kostrådgivare, utbildad yogalärare och massör. Jag älskar att hjälpa människor till att hitta sig själva och till att må sitt allra bästa. Att få inspirera, förändra och förbättra människors liv är en ynnest och en dröm jag länge haft. 

/ KRISTIN DANIELSSON

Läs mer

Som person är jag inlyssnande och empatiskt lagd. Jag älskar att möta människor och få vägleda dem utifrån deras individuella livssituation. Jag har ett ödmjukt förhållningssätt till att varje individ är unik och kräver sin unika lösning till att uppnå optimal hälsa. 

Min resa till kostrådgivare och hälsocoach startade med att jag själv fick en utmattningsdiagnos och på så sätt var tvungen att sakta ner i livet och hitta tillbaka till hälsan och glädjen i livet. Det har varit en lång och omtumlande resa men idag har jag min utmattning att tacka för att jag är där jag är. Många erfarenheter rikare och en visdom sprungen ur den smärta jag upplevt för att hitta tillbaka till livet. 

Jag är en nyfiken person som ständigt söker ny kunskap och vill utvecklas. Jag har en passion för att hjälpa människor och se de utvecklas och hitta sin sanning. Jag vill vara en hjälpande/vägledande guide på vägen, som coachar och stöttar där det behövs.

Mina utbildningar
 • Certifierad Hälsocoach
 • Diplomerad Kostrådgivare
 • Diplomerad Massageterapeut
 • Diplomerad Yogalärare 
 • Fil.kand Beteendevetare
Mina metoder
 • Livsstilsanalys/Nulägesanalys
 • Tung- och ansiktsdiagnostik
 • Antiinflammatorisk kost
 • ACT- Acceptance Commitment Therapy
 • Individuell handlingsplan/hälsoplan
 • Avstämningsmöten/Uppföljning

Bokning

via e-post eller genom formuläret

E-post

info@kristindanielsson.se

Telefon

073 994 42 69

BESÖKSADRESS

Hejaregatan 1
352 46 Växjö
I Actics lokaler

Praktisk info

Jag tar emot klienter på min klinik eller så möts vi online, du kan då bo var som helst i landet och boka samtal med mig. Samtalen online sker via Zoom eller Facetime.


Gratis parkering i anslutning till kliniken.


Jag omfattas av sekretesslagen och har tystnadsplikt.

© Kristin Danielsson · Integritetspolicy
Design och layout av Sund Studio